събота, 6 юни 2015 г.

Нова климатична система за Великден

Какъвто и да е климатът, християните по цял свят честват Великден.

Климат, според уикипедия, е многогодишен статистически режим на времето, характерен за дадена местност в зависимост от географското и́ положение. Изучава се посредством дълготрайни измервания на метеорологичните елементи и определяне на тяхното средно състояние. 
климат, великден
Такива измервания са правени в продължение на повече от 250 години, и то не само на сушата, но и във високите части на атмосферата, както и океанските дълбочини. Събраните данни се използват, за да се определи средното състояние на многогодишния режим на времето. 

Следователно климатът представлява съвкупност от метеорологичните елементи, които характеризират средното състояние на атмосферата на дадено място. Климат се чете и по таблица, наречена климатограма.

Климатизация - това е процес, при който в затворено пространство се създава относително постоянен, различен от външната среда климат или по-скоро условия за такъв.
Обикновено сградата се изолира и се слагат и отвън и отвътре плоскости, които да пречат на проникването на топлината/студа и да спрят влиянието на климатичните промени.

За осигуряване на добър въздух - ползваме български вентилатори.  

Специално за Великден човек се опитва животът му да стане различен. Ние ви предлагаме в началото на лятото да се сдобиете с нова климатична система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар